woensdag 14 juli 2010

GRA Gokbeleid onderzoek


Maart 2010 zal er een onderzoek plaatsvinden over het risico van gokken onder jongeren. Dus wat zijn nu de gevolgen van het gokken onder de minderjarigen en de personen onder de 25 jaar. Zitten er mentaal en fysieke gevolgen aan vast bij het langdurig gokken en of hoe veranderd het kind/persoon bij het gokken qua karakter. Dus hoe staat de 'testpersoon' tegenover andere mensen in de samenleving. Hoe functioneert een gokverslaafde nu eigenlijk in de maatschappij. Al deze vragen en nog meerdere zijn onderzocht door maar liefst 1500 gokbekende, non-gokbekende maar ook verslaafde te onderzoeken of er enige verandering in hun persoonlijkheid zit.
Dit onderzoek is voornamelijk gestart om erachter te komen wat de vroegtijdige symptomen zijn bij bijvoorbeeld kinderen qua gok verslaving. Dit puur om te voorkomen dat zij op latere leeftijd last zouden hebben van een gokverslaving.

Ook kunnen ze door het gok onderzoek snel aantonen wat voor invloed het heeft op de ontwikkeling van kinderen/tieners.
Het onderzoek toont ook aan waarom een geselecteerd groep jongeren perse voor 1 dezelfde gokkast kiest en niet verder gaat gokken op andere gokkasten. Dit puur om erachter te komen wat voor invloed het uiterlijk op kinderen en tieners heeft. Veranderd hun karakter/persoonlijkheid al tijdens het spelen van spellen als online fruitautomaat games zoals te vinden op excaliburslotsmachine.nl, blackjack, poker, slotmachines en of andere casino spelletjes? Of verschijnen de karakter wijzigingen pas wanneer afkick verschijnselen naar boven komen

Al de bovenstaande vragen zullen worden beantwoord nadat het onderzoek zijn resultaten publiekelijk maakt, vanaf maart 2010 zal het GRA de resultaten bekend maken om zo de wereld aan te tonen hoe gokverslaving bij jongeren kan worden voorkomen.

2 opmerkingen:

  1. Heel erg bedankt! Geweldig! Ik raad je zeker aan om deze site te proberen - Maria Bingo. Er zijn veel verschillende betalingsmogelijkheden. Laat het geluk met u zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen